Așa nu e nimic de confirmat pe e-mail: ei au făcut-o deja. La pasul următor îți alegi numele de utilizator și parola jocului.
Folosește la ștergerea unui personaj din ecranul de selecție al jocului. Îți propunem unul la întâmplare; îl poți schimba și îl găsești în Contul meu. De la nivelul 70 niciun personaj nu mai poate fi șters.