Takhle není co potvrzovat e-mailem: oni to už udělali. V dalším kroku si vybereš jméno a heslo do hry.
Slouží ke smazání postavy na obrazovce výběru postavy ve hře. Navrhujeme ti náhodný; můžeš ho změnit a najdeš ho v Můj účet. Od úrovně 70 nelze žádnou postavu smazat.