Så er der ingen e-mail at bekræfte: det har de allerede gjort. I næste trin vælger du dit brugernavn og din spiladgangskode.
Bruges til at slette en karakter på spillets valgskærm. Vi foreslår en tilfældig; du kan ændre den, og du finder den under Min konto. Fra level 70 kan ingen karakter slettes.